Sivut

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

T-paitaa ja housua

Omalle pojalle t-paita kilpparijoustofroteesta (Sampsukalta), kokoa n. 110-116.



Tytölle iiiiihanasta Ikasyrin sydänvelourista Me&I:n pöksyistä kopsatulla kaavalla.. Vyötärö pitää vielä fiksata, ompelin resorin sauman sitten eteen....

Nämä pöksyt on tehty kirpparin saa ottaa-lootasta pyörineestä farkkuhameesta. Kaava on sama kun yllä olevissa housuissa.

Ja sitten ihkaekat neuvolakortin kannet! Näiden ompeleminen on kivaa! Voi olla että meidän perheen passitkin saa pian uudet päälliset...

Ja lopuksi kirppislöytö: lasten muoviastiasto 3,5 €. Oli vaan pakko saada :) Näillä ehdittiin heti leikkiä äidin, isin, pikkusiskon ja tietysti omat synttärikahvit!












5 kommenttia:

  1. voih, todella söpöjä housuja, ihana kilpparipusero ja aivan todella suloisesta kankaasta nuo neuvolakortin päälliset!

    VastaaPoista
  2. Heh! Sä sitten nappasit tuon söpön astiaston :D Juuri eilen sitä katselin kirpparilla, mutta jätin kuitenkin ostamatta, kun on vähän liian retrot meidän lastenhuoneen tyyliin. Ja sitten tänään harmittelin ostamatta jättämistä, kun pikkulikka särkee kaikki nykyiset posliinikupit.

    Kivoja ompeluksia! Erityisesti sydänhousut on ♥

    VastaaPoista
  3. glenni, voi kiitos =) Mari, mä toissapäivänä bongasin tuon astiaston, muttei ollu käteistä. Sit eilen kävin tutkailee vieläkö se olis ja siellähän se nökötti! Onneks et ostanu ;D

    VastaaPoista
  4. Ihania! Nuo farkkuhamosesta tehdyt on kyllä niin söpöt. :) Liityin lukijaksikin niin pääsen heti ihastelemaan uutta ja odottelemaan milloin maratonin hieno paita ilmestyy tänne. :)

    VastaaPoista
  5. Voi eiii.. aivan syötävän ihanat nuo sydänvelourpöksyt! Vitsi, tykkään tuosta mallista! Meilläkin on yhdet me&i:n vastaavat, pitäisiköhän käydä kaavavarkaisiin.. =)

    VastaaPoista