Sivut

perjantai 18. toukokuuta 2012

Hihaton huppari...

....Ja vähän muutakin. Tässäpä ekana neidille pitkään mielessä ollut hameen kaava toteutettuna. Ihan simppeli siis ja tämänhän tekisi ilman kaavaakin, mutta säästyinpä erinäisiltä mittausoperaatioilta kun kopsasin kaavan lehdestä ;) Tämä siis Ottobresta, muistaakseni 1/2009... Kokoa 92, hieman reilu vielä, mutta pysyy päällä ;) 
Olen hullaantunut nyt noihin erinäisiin taskuihin (tai lähinnä puolipyöreään malliin) kun viimein viitsin sen opetella ja testata.Sitten pojalle parit perusshortsit Saimin pätkälahkeella. Ruskeat oli testiversiot kun noi raidalliset odotti mielessä toteuttamista.


Tämä kirahvi on netistä löydetty, se on yksinkertaisuudessaan vaan aika söpö :)Sitten siihen huppariin! Kyseessä on siis OB:n 3/12-numerosta Windy days-malli koossa 110. Tuli just sopiva omalle melkein neljäveelle. Sovituskuvaa ei ole, kun poika on siitepölyallergian ja kuumeen riivaama, ei viitsi kiusata lisää... 


Raidallinen joustofrotee on KVK:sta, samoin norsutrikoo. Huppuun ei raidallista enää riittänyt, mutta kilpparijoustista löytyi vielä hupun kokoinen palanen.
Ja viimeisenä taloprojekti ;) (tämä saa kelvata sitä isompaa talounelmaa odotellessa...) Mies rakensi vanerista nukkekodin, joka odottaa kuumeisesti vielä takaseinää että pääsen SISUSTAMAAN! 
Nukkekodin teko-ohje löytyy täältä.


3 kommenttia:

  1. Ihania ompeluksia kaikki - ja ihana tuo nukkekotikin! Voi vitsit!

    VastaaPoista
  2. Ihania! Täälläkin väsätty kirahvia! Taitava mies sinulla :-)

    VastaaPoista
  3. Kivoja! Huppari on todella ihana :)

    VastaaPoista