Sivut

maanantai 7. tammikuuta 2013

98 cm tunika

Pala Metsolan ruiskukkavelouria on pyörinyt kaapissa jo pitkään ja olin jo kyllästynyt koko kuosiin enkä keksinyt siitä mitään kivaa tekemistä. Sitten näin Kewa kokeilee-blogissa tunikan tuosta kankaasta ja se näyttikin oikein kivalta! 
Siispä törkeänä kopioin idean ja tein myös tunikan omalle tytölle.
Ja tähän olen kyllä tyytyväinen :) 
Hihat olisin halunnut tehdä samalla tavalla kun pääntien, mutta ruskeaa joustofroteeta ei enää riittänyt kokopitkiin hihoihin.Merkki on oikeasti sivusaumaan taitettava, mutta ompelin sen tällä kertaa helmaan..


Kaaritaskut resorikanttauksella onnistui hyvin vaikka en ole kokeillut niitä kuin kerran aikaisemmin.. (ja silloin ei kaikki menny niinkun Strömsössä...)
5 kommenttia:

 1. Ihana, ruskeilla hihoilla ja taskuilla vielä kauniimpi kun pelkkä ruiskukka!!!

  VastaaPoista
 2. Voi vitsi luulin, että noissa taskuissa on peitetikkaukset mutta ei, nehän onkin vain kaksoistikkaukset! Onpa idea, kokeilenpa itsekin joku kerta, jos vaikka korvaisi sen puuttuvan (toivottavasti ei forever...?) peitetikkikoneen :)

  Ja nuo värit, ah! Ihana kaiken kaikkiaan!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Kewa ja Miia :)
  Miia, joo samaa peitetikkipuutetta minäkin koen, mutta kyllähän kaksoisneulallakin pärjää :) Peittari ois vaan kivaa ekstrahifistelyä (johon ei oo tällä hetkellä varaa.. :D).

  VastaaPoista
 4. Onpas nätti! :) Ja tosi siistiä jälkeä. :)

  VastaaPoista
 5. Blogissani on tunnustus ihanalle blogillesi :o)

  VastaaPoista