Sivut

lauantai 1. joulukuuta 2012

Vaunuverho ja jotain pientä..

Kaverin pian syntyvälle vauvalle ompelin tumput ja pienen hatun. Päällinen on trikoota, molemmissa on vuorena limenvärinen fleece.


Näitä vaunuverhoja olen ihaillut erinäisissä paikoissa. Kyllähän sitä harso + pyykkipoikasetillä pärjäisi yhtä hyvin (niinkuin aikaisemmillakin kerroilla), mutta teki mieli kokeilla tämmöstäkin versiota :) 
Malli on oma viritys ja kuva löytyi netistä. En (taaskaan) jaksanut applikoida, vaan kuva on tikattu. 
Kiinnitys on molemmilla sivuilla alhaalla isoilla Prymin neppareilla, siis semmoisilla jotka ommellaan käsin kiinni. Vuoreksi laitoin oranssin fleecen, jos vaikka vauva pysyisi vähän lämpimämpänä kun kevättalvella syntyy.Ja lopuksi vielä vähän postissa tulleita uusia nauhoja ja ompelumerkkejä.. 

(Kyllä muuten uusi kamera on niiiiiin huippu!! Vaikken ole vielä kummemmin käyttöohjeeseen perehtynytkään niin miten hyviä kuvia sillä saakaan!)


10 kommenttia:

 1. Söpö vauvalahjus ja aivan ihana vaunusuoja! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana vaunujen suoja ja lakki ja lapaset myös :) Haaveilen ompelusta...3kk ikäsen vaativan vauvan kanssa sitä ei ole helppo toteuttaa.

  VastaaPoista
 3. Mä ostin esikoiselle samantyyppisen suojan vaunuun mutta se kiinnitetään vaunujen runkoon nauhoillaan. Tämä sinun on kätevämpi! Meillä nauhat oli aina tiellä kun vaunut kasas autoon.
  Meidän puuvillainen on ollut tosi hyvä kesät talvet. Lämpö pysyy yllättävän hyvin vaunuissa vaikka olisi ohuempikin suoja - tosin kovilla pakkkasilla laitoin fleeceviltin kuomun päälle.

  VastaaPoista
 4. Aa, kiitos :) Itekin mietin tovin tuota kiinnityssysteemiä, meinasin laittaa kam-nepparit, mutta sitten aattelin että ehkä noi ommeltavat on varmimmat, ei jää mitään pysyviä jälkiä...

  VastaaPoista
 5. Ihania! Huikea tuo vaunusuoja. Ja mistä ihmeestä löydät aina noita ihania nauhoja....

  VastaaPoista
 6. Liisa, kiitos =) Noi nauhat on Lieblingstuckelta paitsi norsu ja bambi Royal-tuotteelta. Muistaakseni!

  VastaaPoista
 7. hei, ihastuin totaalisesti tuohon rakkaudella ommeltu - merkkiin. mistä olet tuollaisia ostanut? :)

  VastaaPoista
 8. Heippa Taskulaatikko (hauska nimimerkki muuten!! :D)
  Tilasin noita merkkejä Sampsukalta, http://www.sampsukka.com/kudottu-merkki-rakkaudella-ommeltu-p-726.html

  VastaaPoista
 9. Löytyiskö jostain ohje noihin vauvan tumppuihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johanna, kaava on ite piirretty.. Ei ole kyllä vaikeaa! Tuommosen ohjeen löysin, tuossa on tehty oikein hienosti niin etteisaumoja ole sisälläkään. Ite oon tehny yksinkertasemmin. http://pienilankarulla.blogspot.fi/2012/06/jos-kesalla-palelee.html

   Poista