Sivut

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Ompeluviikonlopun antia

Viime viikonloppuna Jyväskylässä järjestettiin aivan mahtava ompeluviikonloppu Taito-Keskuksella!! Ei voi tarpeeksi kehua tiloja, metrikaupalla pöytätilaa leikata kankaat ja kaavat ja levittää koneet ja kamppeet pöydille! Ja kaunis ja viihtyisä paikka!
Mukana oli parisenkymmentä naista eri puolelta Keski-Suomea ompelemassa yhdessä. Ihan mahtavaa kun sai ommella rauhassa ja tutustua muihin kanssasisariin. Voisko tämmösen järjestää joka kuukausi...? :D
Mutta mitä sain aikaan kahden päivän aikana kun paidan helmassa EI roikkunu yhtään vähän yli tai alle metrin mittaista ihmislasta ja sain ommella ihan rauhassa :)...


..n. 116-122 cm joustofroteepaita kolmepuolikkaalle..
..Legginssit koossa 86 yksiveelle..


..Tumppuja (vauvalahjoiksi)..


..T-paita kolmepuolikkaalle..


..Kaksi tunikaa tytölle. Tätä kaavaa on pitänyt kokeilla jo jonkun aikaa. Löytyy jostain Ottobreesta (Muru-trikootunika). Sinisen tein ensin ja ylläripylläri, sehän on vähän liian leveä ja lyhyt (koko 86). Vihreä oli jo aika oikean kokoinen. Hihat siihen tein vajaamittaiset..

...Pienenpienet (62 cm) velourpöksyt (vauvalahjaksi)...

..Legginssit omalle yksiveelle...

+ monta ideaa, vinkkiä ja ihmistuttavuutta rikkaampana :)


3 kommenttia:

 1. Voi että, olitpa tosiaan ahkera! Ja nopea! Oon ehkä pikkuisen kade. =) Hei, mitä tuo norsukangas on, valkoiset norsut sinisellä pohjalla? Kivannäköistä!

  VastaaPoista
 2. Paljon ehdit sinäkin ommella!

  Oli kyllä niin kivaa että voisi mokomat järjestää vaikk ajoka viikko! :D

  VastaaPoista
 3. Olit sinä kyllä kone :D (Heitin sulle tunnustuksen tuonne mun blogiin!)

  VastaaPoista