Sivut

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Sekalaista sakkia

Ihan ensiksi, tervetuloa uudet lukijat! Teitä on tainnu tulla taas muutama lisää, kivaa :)
Sitten itse asiaan.. Tällä kerralla on aika sekalaista luvassa..
Ensiksikin, kiitos Mari O'Netille lehtilainasta! Olin ihastellut tämänmallisia tyynyjä muiden blogissa ja pääsin itsekin kokeilemaan kun sain SK 1/2011 numeron käsiini :)
Tyyny on kokonaan kierrätyskankaista, kaikki muut kirppareilta paitsi oranssi on värjättyä lasten lakanaa.


Yhdestä blogista lueskelin, että siivuja voi jättää muutaman pois, tulee muuten tosi ryppyinen tyyny. Niinpä jätin molemmilta puolilta kaksi palasta pois ja hyvä tuli. Vanua tämä imi yhden 50 x 60 cm tyynyn verran (enemmänkin olisi mahtunut..). Tämä oli helppo ja aika nopea. Varmaan parisen tuntia meni vaikka lapset pyöri jaloissa samaan aikaan.


Lapsetkin tykkäsivät...!Parit tumput ompelin vaikkei meillä näille tarvetta olekaan (hyvin saa jämäpaloja tuhottua näihin). Mutta ovat kivoja vauvalahjoja (lähipiiriin kun on syksyllä tulossa vauveleita kun sieniä sateella <3) :)Tämä paketti lähti sukulaiselle.. :)

Sitten kuvaa mun ompelupaikasta (piti ottaa kuva kun olin juuri saanut sen siivottua!) joka on vallannut hyvän siivun meidän makkarista.. Muuta tuon ja sängyn lisäksi sinne ei mahdukaan. Sieltä on saanut kenkää mm. yöpöydät ja senkki...Elämä on järjestyksessä, ainakin lankalaatikossa..Löysin muuten viimein kuvankäsittelyohjelman jota on helppo käyttää ja ilmainen: Picasan Piknik! Kivasti saa fiksailtua kuvia. Kun en mitään kovin ihmeitä jaksa kuville tehdä, mutta kun tuo kuvauskalusto ei ole mikään kummoinen niin tuolla ohjelmalla saa helposti vähän uutta ilmettä kuviin :)


1 kommentti:

  1. Kiva tuli! Ehkä itsekin pitäisi kokeilla pallotyynyn ompelua :)

    VastaaPoista